Home / Blog / ‘Trek’ de natuur in met de Trek TM4+

‘Trek’ de natuur in met de Trek TM4+

Dinsdag 1 mei is een feestdag! Heel wat mensen maken volgend weekend dan ook de brug (joepie). Het goede nieuws is dat er nog veel meer feestdagen aankomen. Zo’n lang weekend is het ideale moment om de natuur in te trekken.

En hoe doe je dat beter dan met de nieuwe Trek TM 4+? De nieuwe, elektrische luxefiets heeft een ingebouwde accu, speciaal ontwikkeld door het team van Trek.

Krachtpatser

Het frame van dit volledig nieuwe model is ontworpen volgens de Ultimate Comfort Philosophy en uitgevoerd in Alpha Smooth Supreme-aluminium. Daardoor heeft hij een prachtige afwerking en een unieke uitstraling.

De TM4+ is uitgevoerd met een Shimano Deore-schakelsysteem met 10 versnellingen. Verder nog: een sterke Bosch Active Plus-motor met een koppel van 50 Nm, Bosch Intuvia-controller en een luxueuze RST Vita-voorvering, speciaal ontworpen voor dit soort modellen.

De remkracht van deze elektrische fiets? Daar heeft Trek gekozen voor hydraulische schijfremmen van Shimano Deore. De TM4+ is uitgevoerd met de Cable Guide. Daardoor heeft deze fiets zeer weinig zichtbare kabels en een uitermate strak uiterlijk.

Tot slot is de Trek TM4+ uitgevoerd met de nieuwe, unieke powertube-accu die in het frame zit verwerkt en heeft hij 500wh tankinhoud voor een grote actieradius.

Test hem nu bij MBO!

Kom dus gauw eens langs om deze Trek TM4+ te bewonderen en eens te testen!